nedjelja, 13. kolovoza 2017.

SAD ili nikad više

Puritanci su bili revolucionarniji tip protestanata u Engleskoj i koji su podržavali Cromwella koji je poznat po regicidu kralja Karla I Stuarta, upostavi kratkotrajne republike i progonima i ubojstvima katolika, posebno Iraca i ponovnom dozvoljavanju nakon nekoliko stoljeća da se židovi vrate na otok.
Puritanci su uvijek stavljali naglasak na SZ i židovstvo, sebe su više gledali kao neke Izraelce koji trebaju pomoći braći židovima.
Smetalo im je i to što je Karlo oženio francusku katolikinju jer su se panično bojali da se ne bi tako ponovno vratilo katolištvo, papizam kako su oni s prezirom govorili.
Nakon što je Karlov sin, Karlo II ponovno uspostavio monarhiju, i nakon što su kažnjeni kraljoubojice, puritancima nije više bilo lako u ujedinjenom kraljevstvu Engleske, Škotske, Walesa i Irske.
Stoga kad su se otisnuli s legendarnim brodom Mayflowerom, ne izravno iz Engleske, nego iz protestantske Nizozemske u koju su se bili sklonili od progona engleskog kralja i anglikanske Crkve, te kad su došli u englesku koloniju Plymouth 1620. na području današnje američke države Massachusetts, to se može smatrati prapočetkom SAD prije nego što su 13 država stekle neovisnost od britanske krune 1776.g.
Ti anglo-saksonski puritanci su de facto utemeljitelji prve otvoreno liberalno-sekularno-masonske države na svijetu.
Važna je činjenica da su se puritanci nazvali hodočasnicima, katolička Europa je bila Egipat, Atlantik Crveno more, a oni novovjeki Izraelci koji dolaze u Obećanu zemlju, buduće SAD.
Velika atlantska brazda na dnu Atlantika ipak nije nastala kad je neki puritanski Mojsije udario štapom po oceanu. 
Jer brazda ide od sjevera prema jugu, a ne od istoka prema zapadu u smjeru Europe prema Americi.
Puritanci su bili u Engleskoj progonjeni zbog regicida i ekstremnijeg protestantizma, stoga su SAD definirali kao državu vjerske tolerancije.
I kao što je J.Ford govorio kako možete naručiti model T automobila bilo koje boje ako je ta boja crna, tako su puritanci tumačili vjersku slobodu i toleranciju u novoj državi.
Slobodno je da svatko može ispovijedati bilo koju religiju, ako je ta religija protestantska (drugim riječima da nije rimokatolička).
Najbolje je da bude protestantsko puritanska.
Otuda i dolazi izraz za američku elitu WASP - white anglo-saxon protestant.
Ipak se je ubrzo pokazalo kako su njihova 'starija braća', sefardski židovi elitiniji od puritanaca koji su isto bili vješti trgovci i poduzetnici.
Sefardi (a to znači židovi iz Španjolske) su istjerani najprije nakon oslobođenja Španjolske od muhamedanca zbog lažnih prelazaka na katoličanstvo i njihovog savezništva s muhamedancima protiv katolika, i koji su djelomično otišli kod Turaka (otuda su sefardski židovi bili u Sarajevu), a djelomično u Nizozemsku i nakon Cromwella u Britaniju u kojoj su ubrzo, kao odlično povezana homogena grupa s idejom o njihovoj svjestkoj supremaciji nad nežidovima, polako počeli ženiti se s aristokracijom i preuzimati kontrolu.
Slično se je dogodilo u SAD. 
Sefardi su imali monopol u Nizozemskoj na drago kamenje i zlato (što je bila nesreća Burima kad se je kod njih našlo to bogatsvo jer su ubrzo zbog tih trgovaca Englezi zaratili s njima i skoro napravili genocid), u Engleskoj i SAD na proizvodnju šećera. 
Kako je nedostajalo radne snage na plantažama sećerne trske na Karibima, uskoro oni započinju s prekoocenaskom trgovinom s crnim robljem.
Nakon toga na jugu SAD se stvaraju plantaže pamuka za koje se najčešće preko sefardskih trgovaca nabavljaju crnci iz Afrike kao radna snaga.
Afrika je ustvari rimski naziv za njihovu pokrajinu zapadno od Egipta pa do Atlantika.
Ispod toga jednostavno nije bilo civilizacije i Rimljani nisu nikad pokazali želju da svoju Afriku prošire na cijelu današnju Afriku.
U Africi gotovo oduvijek cvate trgovina robljem, plemena su odlazila u međusobni rat kako bi se od poraženih dobilo robove koji su korišteni za 'internu' uporabu, ali najčešće su preko arapskih trgovaca dalje prodavani u muhamedanskim zemljama.
Koliko sam čitao, arapska luka Zanzibar u današnjoj Tanzaniji je bila najveća svjetska tržnica crnih robova.
Muški crni robovi su kudikamo bolje prolazili ako su bili prodani u SAD ili u Brazilu ili na Kubi.
Jer ako su otišli u muhamedanske zemlje onda su bili kastrirani budući Arapi nisu htjeli ni pomisliti da crnci slučajno imaju spolne odnose s njihovim ženama i kćerima.
Bijeli protestanstki plantažeri su bili više okrenuti profitu i požudi, pa su osim muškaraca kupovili i crne robinje kako bi imali 'pomladak', a ne rijetko su s takvima dobijalu djecu.
Pitanje je bilo samo vremena kad će trka za profitom i požudom dovesti iste WASP-ovce u sadašnju poziciju da njihova djeca budu smatrana zločestom rasom koju trebaju zamijeniti potomci nekadašnjih crnih robova i mješanci koji ipak pokazuju više od njih svoju tribalnu narav pa su daleko zastupljeniji u svakoj vrsti tjelesnog kriminala. 
Nasilje bijelaca nad crncima je danas neznatno, skoro nemjerljivo.
Kao i recimo pokušaji silovanja. 
Obrnuto je gotovo pravilo. 
Bijelci se moraju javno kajati zbog toga što su bijelci pa imaju neke tobožnje privilegije, a istina je sasvim suprotna.
Bijelci moraju imati bolje ocjene i bolje sposobnosti ako žele dobiti isto radno mjesto ili mjesto u školi. 
To nije bijela privilegija  nego crna. 
Crnci imaju pravo tražiti ono što im po sposobnostima, znaju i inteligenciji ne pripada, ali primjerice bijelci nemaju pravo tražiti da u košarci ili atletici budu zastupljeni jednako makar nemaju sposobnosti i rezultate kao crni sportaši. 
Perverzija je dakle takvo stanje nazivati privilegijom bijelaca.
Crnci mogu javno reći da trebaju svi bijelci nestati, te da je crni život važan makar je to život kriminalca kojeg ubije policajac u samoobrani, dok bijelci ne smiju niti zakukati što su žrtve nasilja crnaca ili samo se registrirati kao udruga za promicanje i zaštitu bijelaca.
Posve je jasno da to pravo u SAD imaju sve rase osim bijelaca.
Neki se bijelci pitaju ako nas ovako tretiraju dok smo većina, kako će nas tek tretirati kad budemo manjina (jasno je kako - kao Bure u sadašnjoj JAR, ili ono malo preostalih bijelih farmera u Zimbabweu - nekadašnjoj Rodeziji koja nije znala za glad dok su imali bijele farmere*)
I ako su vam preci došli u SAD kao katolički polurobovi iz Irske za služenje bogatim protestantima, te ako su čak i vaši preci možda bili bijelo roblje kod Arapa, vi ste u SAD kao pripadnik zločinačke bijele rase koja je svugdje donijela jad i nesreću gdje god je s bijelom nogom stupila.
Ispada da su Arapi bili u ovome mudriji od protestanata. 
Ali ne ćete nikad gledati holivudske filmove o arapskoj trgovini crnim ili bijelim robljem koje uvelike nadmašuje prekoatlantsku trgovinu.
Štoviše gledat ćete filmove koji negiraju istinu kako su stoljećima postojale (u Mauritanije je tek koncem prošlog stoljeća ukinuto ropstvo, ali vjerujem da ga još ima ne samo tamo) u Africi 'burze' robova, pa nisu sefardi ili neki bijeli trgovci trebali loviti crnce po prašumama, nego su ih jednostavno kupili od drugih crnaca.**
Dakako ne ćete nikad vidjeti u takvim filmovima da su najveći atlantski trgovci bili sefardi.
Ali nisu crnci sami po sebi došli do takvih antibjelačkih ideja ili čak takvih nadrealističkih ideja da se smatraju kako su oni nekad bili kraljevi, prinčevi, faraoni i gospoda, a bijelci su im bili robovi samo to kriju bijeli povjesničari. 
Neki od njih čak smatraju da su pravi Izraelci bili crnci, jasno i Isus je prema njima bio crnac.
Pojavio se je netko krajem 19.st. i u 20.st. koji je imao razrađen plan kako će doći do svoje svevlasti koristeći rasne sukobe i potencirajući mješanje svih rasa kako bi mu bolje služile.
Sefardi su izgubili moć nakon što su drugi židovi iz istočne Europe, koji najvjerojatnije imaju nesemitsko kazarsko (narod koji pripada mongolsko-turskoj porodici naroda) podrijetlo, počeli nakon pogroma u Rusiji kad su ubili ruskog cara, dolaziti u sve većem broju u SAD.
Aškenazi su prava elita SAD. 
Iako su često dolazili siromašni, zbog svoje inteligencije, poduzetničke sposobnosti i jake kohezivnosti uspjeli su u kratkom roku nadmašiti i WASP i sefardsku elitu.
Isprva su se bavili s istim poslom kao i talijanska mafija, samo su bili neusporedivo uspješniji.
I kad su ovladali industrijom filma prikazali su talijansku mafiju kao najopasniji organizirani kriminal koji prijeti SAD. 
Drž'te lopova na američki način.
Oni su i carevi ostale zabavne industrije, medija, bankarstva i pornografije kao specijalnog rata protiv kršćanstva i načina da se uništi moral onih nad kojima se želi vladati.
Nema jačeg lobija u SAD, ali i šire, od njihovog.
Seksualna i ina revolucija djelo je njihovih vrijednih ruku.
Ako vidite bijelce koji viču s crnim rasistima slogane 'život crnaca je važan' koji treba spriječiti policajce bilo bijelce ili crnce da se obračunaju s crnim kriminalcima, a istovremeno su spremni potući se s bijelcima koji uzvikuju 'život bijelaca je važan' koji samo ukazuju na enormno nasilje nad bijelcima od strane crnaca, onda budite sigurni da su to žrtve medija, kulture, marksizma u školama i fakultetima iza kojeg na kraju stoje aškenazi.
Dobar dio bijelaca ne samo u SAD, nego i na zapadu općenito, spreman je na suicid vlastite rase.
Čak neki i javno kažu kako jedva čekaju da nestane bijelaca.
Takvima treba odmah prijateljski savjetovati da se odmah ubiju jer će tom plemenitom cilju najviše pridonijeti vlastitim primjerom.
Iznenadili biste se, a možda i ne, da takvih ima i među nama u Hrvatskoj (antife i ljevičari, vrlo vjerojatno studenti nekih društvenih znanosti i budući uhljebi na državnim jaslama i potencijalni budući političari), koji će crno nasilje prema bijelcima u stilu poznate igre 'lov na bijelog medvjeda' u kojoj je cilj udariti nepoznatog bijelca na ulici da s jednim udarcem bude nokautiran, pri ćemu je bilo i ubojstava, tumačiti kao pravedna i razumljivima osveta prema svem zlu kojeg su bijelci učinili kroz povijest drugim rasama.
Dok je povijesna istina da je ropstvo u svijetu ukinuto zahvaljujući upravo bijeloj rasi, preciznije kršćanstvu koje je obilježeno s bijelom rasom od samog početka, te da se gotovo sva duhovna i materijalna dostignuća civilizacije ne mogu zamisliti bez bijele rase.
Ovih dana tzv. alt-right iz SAD, 'alternativna desnica', ali to je igra riječi jer na tipovnici postoji tipka Alt-Right, pokušao je prosvjedovati u gradu Charlotesvilleu protiv skidanja spomenika poznatom američkom generalu Leeju.



Ukratko, kao što se u RH nastoji zabraniti pozdrav ZDS i tako izbrisati povijest kako je HOS časno pod tim pozdravom branio Hrvatsku i borio se u najtežim bitkama, tako se u SAD želi sustavno, a ta sustavnost uključuje i 'spontanost' antifa soroškovskog tipa u suradnji s medijima i političarima, izbrisati povijest SAD kojeg su osnovali WASP-ovci i u materijalnom i u duhovnom smislu.
Neki spomenici su već maknuti, a vijeće tog grada je već donijelo odluku o skidanju spomenika.



Možemo uskoro očeivati filmove kako su puritanci došli iz Nigerije, izgradili SAD i onda su došli zli bijelci iz Europe i stavili 'kraljeve' u ropstvo.
Prosvjednicima gradonačelnik koji je blizak crnim rasistima, isprva nije htio odobriti dozvolu za prosvijed, ali kad su i neke udruge koje brane američki ustav, a nisu posebno desno orijentirani, rekli kako je to kršenje ustava koji daje pravo američkim državljanima na slobodu izražavanja i prosvjeda, zabrana je skinuta.
Međutim, klopka je bila postavljena.
Lokalna vlast je angažirala specijalne policijske snage koje su rastjerale najavljeni prosvjed, razbile prosvjednike na male skupine kako bi se okupljeni antife lakše obračunali s njima.
Naravno uz medijsku orkestraciju koja je to prikazala kao nasilje desnih ekstremista i nacista.
Dakle, prvo nije normalno ako grad da dozvolu za prosvjed jednoj strani, da istovremeno da na istom mjestu i u isto vrijeme prosvjed suprostavljenoj strani.
To je jednostavno poziv na sukob i tučnjavu.
Gradonačelnik je mogao protuprosvjed antifa i onih koje žele kraj bijele rase, dozvoliti ili drugi dan ili nekoliko sati kasnije.
Pa ni kod nas za vrijeme prvih izbora kad su izbori značili za ili protiv hrvatske države, ondašnja vlast nije dala dozvole za dva suprostavljena tabora u isto vrijeme i na istom trgu.
Ali izgleda kako je to običaj u SAD, i nikad nisam čuo da su antife organizirali neki prosvjed, a da su onda normalni ljudi tražili dozvolu za protuprosvjed na istom mjestu i u isto vrijeme.
Obrnuto je pravilo, ljevičari kao da imaju pravo na protuprosvjede koji nerijetko završavaju s paljenjem automobila, pljačkanjem dućana i s neredima.
Zar se moramo čuditi znajući tko ima vlast u medijima da se to prikazuje kao samorazumljivo?
Prvu večer je bila bakljada u kojoj su desni bijeli posvjednici išli dogovorenim od policije putom uzvikujući parole 'ne ćete nas zamijeniti' jasno aludirajući da će se suprostaviti politici zamjene bijelaca diljem zapada. 
Druga strana, u kojoj ima više bijelaca samoubojica nego crnaca uzvikivala je 'već smo vas zamijenili'. 
Put je trebao završiti kod spomenika generalu Leeju, ali tu se je već moglo vidjeti kako je vlast pripremila zamku desničarima. 
Jer policija je trebala na trasi dogovorenog i dozvoljenog puta maknuti antife što nije učinila.
Antife su se držali za ruke oko spomenika i nisu dozvoljavali pristup.
Naravno da je izbio sukob, ali kako napisah krivicom vlasti koja je u istom kolu s antifama, a mediji su to prikazali kao nasilje desnih ekstremista.
Što je opet apsurd, makar ne bila dana dozvola alt-right za prosvjedom.
Jer oni drže da je taj spomenik njihov te da ga se ne smije srušiti.
Otkud drskost ljevičarima da ne dozvoljavaju pristup spomeniku koji drže da nije njihov?
To je kao da vam netko upadne u kuću i ne dozvoljava vam da uđete u vlastitu kuću, a policija ga ne želi iz kuće izbaciti, pa kad ga vi izbacite onda dođu novinari i opišu vas kao nasilnika, a policija na vas primijeni silu.
Drugi dan su tek mediji došli na svoje nakon što je policija rasturila dozvoljeni prosvjed i bila tako pomagač antifama koji se ponose kad istuku nekog policajca, jer su antife blokirali promet u nekoj ulici, i izgleda da su bili spremni palicama udarati na automobile za koje su smatrali da su u njima desničari, na što je jedan vozač, možda u strahu za vlastitu sigurnost, a možda i bez toga, stisnuo gas, pogazio desetinu protuprosvjednika, od čega je jedna žena umrla od ozljeda.
Ovdje u svakom slučaju treba ispitati dal su vozaču upućene prijetnje odnosno da je bila situacija takva da je objektivno strahovao za svoj život ili ih je išao gaziti iz mržnje.
Mediji su to dočekali kao dar s neba, te je desnica optužena kao ona koja širi nasilje.
Od kada je dozvoljeno blokirati ceste te prijetiti vozačima (ako je to bio slučaj)?
Jedan crnac pripadnik BLM pokreta poubijao je pet bijelih policajaca snajperom pred pola godine što je javno najavio, ali nitko od medija to nije osudio kao crni terorizam i nije proglasio BLM (Black Lives Matter) terorističkom organizacijom.
Bez sumnje za nasilje su prvenstveno krivi oni koji su namjerno dozvolili istovremeno dva sukobljena prosvjeda, koji nisu osigurali da ta dva prosvjeda budu fizički odijeljena, i koji su prvi najavljeni prosvjed rasturili policijskim snagama koje dosad nisu viđene u SAD kako bi se lakše antife obračunali s njima.
Evo nekoliko snimaka o tome:














Mislim da možemo konstatirati na početku kraja kako je ovo kraj neuspješnog eksperimenta anglo-saksonskih puritanskih hodočasnika koji su utvarali da stvaraju novi Izrael.
Izrael im je došao glave.
Naravno, ne pravi Izrael, jer Crkva je novi i vječni Izrael, nego suha grana talmudizma čija je moć kao nikad dosad.
Završava se i priča o SAD kao uspješnoj talionici naroda.
Istaliti će se ili ostaviti na neki deponij spomenik generalu Leeju koji je uvelike zaslužan što se je manje brojna južnjačka vojska uspješno suprostavljala sjevernjačkoj koja je napadala, i koji je isto toliko zaslužan što je SAD pobijedio Meksiko i uzeo dobar dio njegovog teritorija.
General Lee je od oca naslijedio neke robove ali ih je oslobodio prije nego što je rat započeo u kojem mu je Lincoln nudio da bude glavni general sjevernjačke vojske.
U onom videu gore citiran je isti predsjednik SAD Lincoln gdje govori kako bijela i crna rasa nisu nikako jednake, a poznato je kako je htio crnce vratiti natrag u Afriku (tako je nastala Liberija).
Ako se miče general Lee, onda nema razloga da se ne makne i A.Lincoln i G.Washington i Jefferson i da se ne razbiju one velike četiri glave uklesane na planini Rushmore.



Evidentno se ruše temelji puritanske sjevernoameričke države i to pod vodstvom elite iste države.
Ako je policija dobila nalog da rasturi prosvjednike koji nose zastavu SAD, a da praktično budu desna ruka antifa koji nose zastavu sa srpom i čekićem, onda je to kraj.
Elita SAD ima pripremljen plan rušenja SAD i želi nešto drugo na mjestu Bludnice.
SAD puca po rasnom pitanju i ako ovo eskalira znači da svjetski policajac više ne će to biti, a onda počinje rat ili trka tko će ga zamijeniti.
Problem s modernom tehnologijom je između ostalog što se sukob začas može pretvoriti u svjetski rat.
Čini mi se, a o tome sam pisao, kako je puritanska država Bludnica iz Otkrivenja.
Zavela je ona mnoge, vjerojatno i nas u nekom periodu života.
Najčešća zabluda koju širi SAD je kako država treba biti sekularna i liberalna.
Druga je kako narodi trebaju zaboraviti na svoj identitet (pravi identitet nije bijela, žuta ili crna rasa, to može biti samo u Bludnice koja topi narode, dok u povjesnim državama postoje narodni identiteti).
Treća je kako seksualna ili antikulturna revolucija ili kontraumjetnost dovodi do slobode i blagostanja čovjeka.
Sex, drugs & rock'n roll. To je ideologija koju je Bludnica nažalost uspješno proširila kao epidemiju svijetom.
Feminizam i uništavanje tradicionalne patrijahalne kulture, uništenje poštovanja mlađih i djece prema starijima i roditeljima, kao i svakog autoriteta je planirana nuspojava istog djelovanja.
Jedini autoritet su oni koji nikako ga ne bi smjeli imati.
To su pop-glazbene, filmske i športske 'zvijezde' koji su sa svojim javnim nemoralnim životom potakli milijune budala da ih slijede.
Umjetnost koja to nije, nego je oda ružnoće ili nemorala zamijenila je pravu umjetnost.
Danas sve više dolazi na vidjelo kako je takvu antiumjetnost sponzorirala Bludnica preko svojih tajnih službi.
Po prvi puta u povijesti civiliziranog svijeta pornografija je legalizirana.
Bludnici, njojzi 'hvala' za to revolucionarno oslobođenje čovjeka od naravnog ćudoređa.
Lažna religioznost - new age uz sve očitiji sotonizam, kao i brisanje tradicionalnog kršćanstva ubrajaju se u istu subverzivnost koju je činila Bludnica.
Ne smije nas iznenaditi kako je Bludnica legalizirala 'Crkvu' sotonista u desetljeću 'vesele' hipi revolucije.
Četvrta zabluda s prethodnom povezana je širenje abortivnih sredstava u svijetu i samog abortusa.
Peta je legalizacija razvoda brakova koje su kod nekih država barem trebali imati objektivni razlog, danas to više nigdje ne treba.
Šesta je širenje sodomizma i ostalih perverzija, SAD je bludnica koja taj porok širi po svijetu.
Sedma je širenje antihumane tehnologije koja otuđuje čovjeka od samog sebe i drugih ljudi.
SAD je bio i još uvijek jest, samo mislim da ne će još dugo, aškenaški Golem ili supermen.
Strip (i iz njega film) je nastao iz ideje kabalističkog Golema, diva s ogromnom snagom koji će služiti židovskim interesima.
Izgleda da je vrijeme uporabe puritanskog Golema prošlo, te da će se pojaviti novi i opasniji Golem u izravnoj službi Antikrista.
Ako dobro tumačim Apokalipsu, onda se ne trebamo bojati svjetskog rata koji će uništiti čovječanstvo, lokalni ratovi će se vjerojatno i dalje događati..
Jer nakon pada Bludnice, dolazi vlast Antikrista.
Kako napisah u naslovu, SAD više uskoro ne će biti i pojaviti će se posljednja mega država koja će otvoreno biti neprijateljska Isusu Kristu.
SAD će postati NIKAD. 
Kazna za Bludnicu koja se je šminkala da izgleda kao novi i pravi Izreal stiže.
Možda je bolje da i ne znamo čime i kako će nas prisliljavati da uzmemo žig Sotonin nakon toga.
Molimo jedni za druge da sačuvamo vjeru do kraja.


P.S. Slijedeći snimak (od sat vremena i dio većeg serijala) je uradak jednog od najintrigantnijih 'vlogera' i dobro se slaže u temu pada babilonske Bludnice. 
Dakle, ako su tajne službe to jest vladajuća politika stajali iza kontrakulture koja je uništila ono što je bilo normalno u američkom društvu, onda su te najutjecajnije strukture u službi Sotone. Nema drugog objašnjenja. Nitko normalan ne želi uništenje sebe, svoje obitelji, svojeg naroda i svoje države ako nije pod utjecajem nečastivog.



P.S.S. Na redu je snimak koji će vam prikazati jednog, po mojem sudu iskrenog, tipičnog Amerikanca koji vjeruje u SAD i s pravom primjećuje kako mediji i vlast sustavno žele bijelce pretvoriti u šutljivu manjinu koja se mora sama sebe sramiti.
Njegov prikaz događanja u Charlottesvillu je, koliko primjećujem, prilično istinit.
Dakle, glavna njegova zabluda i većine Amerikanaca jest kako je Bog dao pravo svakome govoriti što god želi i vjerovati u što god želi (a to je i zabluda novoredne sekte i svih protestanata), i ta zabluda je ugrađena u američki ustav kao i u podsvijest Amerikanaca (usudio bih se reći i dobrog dijela Hrvata).
Ne znam zašto ne mogu shvatiti ako već kažu da će život dati kako mogu antife slobodno prosvjedovati, ali se sa njihovim stavovima ne slažu, da onda to isto znači kako će se boriti do smrti kako mogu sotonisti širiti sotonizam ili da će se do smrti boriti za pravo nekog tko javno govori kako bijelce treba istrijebiti.
Doista, babilonska Bludnica zavela je mnoge i one koji izgleda po svojoj naravi žele dobro.
SAD je došao do 'nikad više'.



Možete primijetiti kako poveznice na neke video snimke više ne postoje.
Znate nauk Crkve po kojem je nužna cenzura, ali ne i cenzura istine na koju se odlučuju nekoliko svjetskih korporacija (ili onih koji stoje iza njih) koje kontroliraju većinu resursa na internetu i koji sve više cenzuriraju snimke i tekstove koji ne odgovaraju vrlom novom svijetu.
Ne bi vas niti smjelo iznenaditi da jedan dan ovaj blog više ne bude dostupan, pa ako neki tekst držite dobrim, preporučam vam da ga snimite na svoje računalo.
U međuvremeno preko noći su skinuti spomenici vojnicima konfederacije u Baltimoru, i ista najava je za mnoge druge gradove.
Antife i njihovi sponzori znaju Orwellovu istinu da onaj tko kontrolira prošlost, da taj isto kontrolira budućnost. Barem dok ima vlast.
Svjedoci smo kako se briše povijest SAD gotovo pred našim očima, samo moramo biti svjesni da će se to isto događati svugdje na zapadu.
Kako može recimo Francuska biti zemlja Franaka, Kelta i Rimljana, ako sve više 'Francuza' nemaju veze s onima koji su Francusku osnovali, koji su se za nju borili svih stoljeća i koji su ju izgradili?
Moderni 'Francuzi' ne će smjeti imati povijesne veze s Karlom Martelom koji je pobijedio invaziju Saracena u presudnoj bitki kod Toursa, ili s njegovim još slavnijim unukom Karlom Velikim, kad će time izazavati nemire i paljenje automobila, ako ne još nešto i gore, potomaka istih Saracena koji bi sad kao trebali biti Francuzi.
Kad bi kod nas došli u većem broju muhamedanci, zar mislite da bi se mogla i dalje u školama učiti naša povijest u borbi protiv Turaka uz slogan 'za krst časni i slobodu zlatnu'?
Na djelu je dakle već nekoliko godina velika zamjena starosjedioca s došljacima i kako bude rastao broj ovih drugih, tako će se više brisati povijest nekadašnjih kršćanskih zemalja.
Ne znamo koliko ćemo živjeti i kada će doći Krist, ali došlo je vrijeme kad naš identitet kršćana - nanovo rođene Božje djece koja se više ne dijeli na Grke ili židove, Hrvate ili Talijane ... , mora postati kudikamo jači i važniji od našeg narodnog identiteta.
Na blogu "O dosta toga i što dublje" autor je nedavno napisao tekst koji se dotiče povijesti i sadašnjosti Bosne, ali i šire. 
Jako dobro prikazao je igre masonske Francuske i Engleske na Balkanu još od vremena turske okupacije Bosne i Hercegovine.
Ilirski pokret pokrenuli su Francuzi za vrijeme Napoleona kako bi razbili Austrijsku monarhiju instrumentalizirajući za to slavenske narode koje su htjeli ujediniti pod imenom Iliri.
Iz tog pokreta je kasnije u drugoj polovini 19.st. nastao jugonacionalizam i hrvatski nacionalizam.
I jedan i drugi su bili potaknuti opet od masona (to ne znači da mi nemamo pravo na svoju nacionalnu državu, nego moramo uočiti kako ista se ne smije postići po svaku cijenu, jer po svaku cijenu obično znači saditi tikve s vragom).
HSP i Ante Starčević nisu ni krili oduševljenje prema francuskoj revoluciji, sjetite se poznatog portreta Starčevića na kojoj pozira s masonskom rukom unutar sakoa, isto kao što se je slikao Napoleon.
Ali i Austrija je u drugoj polovini istog stoljeća sve više krenula prema liberalizmu.
Shvatimo kako je apostazija zapada stara barem par stoljeća i da živimo u vremenima kad stiže Božja kazna te će mnoge, a možda i sve, države koje su prihvatile sekularizam nestati.
SAD je prva masonska država koja praktično nema identiteta niti povijesti.
Država u kojoj svaki imigrant može dobiti državljanstvo je država koja nema identiteta i povijesti. 
Ako svatko može doći i biti državljaninom SAD, onda je SAD zametak globalne države.
I sve zapadne države u manjoj ili većoj mjeri sliče na Bludnicu.
Apeliram da budemo spremni na dramatične promjene koje će uslijediti.
A biti ćemo jedino tako spremni da se još više povežemo s našim Gospodinom Isusom Kristom i da budemo u Njegovoj Crkvi izvan koje nema spasenja.
Znam da je to danas jako teško radi novoredne sekte, ali u duhu i molitvi možemo.
Ženu iz Otkrivenja - Crkvu, Bog je sakrio u pustinju.
Očito i mi moramo ići tražiti ju u pustinji. 
Neka tako bude po milosrđu Božjem i zagovoru Blažene Djevice Marije.


* Evo vijesti iz Zimbabvea: ubojice bijelih farmera ne će biti osuđeni, ali će se tražiti pomoć od bijelih država da stanovništvo ne umire od gladi.

**Kad su poznatog crnog rasistu Muhameda Alija pitali dal bi se vratio u Afriku, on je iskreno odgovorio da to ne želi te da je sretan što je crnac iz SAD, a ne iz Afrike - međutim američki crnci bi trebali onda biti zahvalni bijelcima na državi u koju su ušli, a ne željeti nestanak bijelaca iz te države i mrziti ih.


Broj komentara: 20:

  1. zamimljiv čovjek je taj Muhamed Ali bio, vrlo inteligentan, on je osobno bio protiv mješanja rasa. zanimljivo je i to da je razvio prijateljstvo sa George Foremanom koji je bio veliki vjernik, doživio obraćenje, ostavio se boksa i postao ulični propovjednik. kaže Foreman da su njih dvojica satima znali raspravljat o religiji...nažalost bojim se da je Muhamed umro kao musliman i da se nije nikad pokrstio...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dijelim tvoj stav Ante.
      Inteligentni ljudi su i duhoviti, a to je on bio.
      Mnogi SAD crnci postaju muhamedanci zato što im je nametnuta kriva slika kako su im bijeli kršćani donijeli nesreću, a arapski muhamedanci da su im bili dobročinitelji.
      K tome je to što se je nazivalo kršćanstvom u 20.st. i danas izgledalo kao zašećerena feminizirana vodica, a ne religija u kojoj će biti muškarci.

      Izbriši
    2. Poštovani Ante, tvz. M.Ali je rođen u kršćanskoj obitelji pod pravim imenom i prezimenom Cassius Clay. Zašto je i kada prošvikao i odlučio postati muhamedanac piše kratko ali jezgrovito na sljedećoj poveznici: http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/ostalo/clanak/id/314636/znate-li-zasto-je-cassius-clay-postao-muhammad-ali

      Izbriši
  2. Cini mi se emile da sam negdje procitao kako su Izraelci u jeruzalemu poceli izgradnju Hrama ali nemogu trenutno nac poveznicu. Jesi li mozda upoznat s tom temom?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koliko znam oni žele napraviti hram na starom mjestu gdje je sad džamija. Bili su nedavno neki neredi koje su oni izazvali, ali muhamedanci se ne daju otjerati.
      Izrael puno riskira ako se odluči na taj korak.

      Izbriši
  3. "Turkish Prime Minister Recep Tayyip Erdogan has implied that the construction of mosques and minarets actually is part of a strategy for the Islamization of Europe. Publiclyrepeating the words of a 1912 poem written by the Turkish nationalist poet Ziya Gökalp, Erdogansaid: "The mosques are our barracks, the domes our helmets, the minarets our bayonets and thefaithful our soldiers."Reflecting on the retreat of Catholicism and the rise of Islam in France, ArchbishopGiuseppe Bernardini, an Italian Franciscan who heads the Izmir archdiocese in Turkey, and who haslived in the Islamic world for more than 40 years, has recounted a conversation he once had with aMuslim leader, who told him: "Thanks to your democratic laws, we will invade you. Thanks to our religious laws, we will dominate you."
    Source, with links to the various reports / related links:
    http://www.hudson-ny.org/2355/france-islam-overtaking-catholicism#.Tk3XlENei7s.blogger +++It is interesting that the Muslim leader said to Archbishop Giuseppe Bernardini: “Thanks toyour democratic laws, we will invade you.” We recall what Marie-Julie said on April 20, 1874: “The Blessed Virgin told me we have to pray much to deflect the evils that must fallupon France. It will unfortunately atone for two centuries of political and social system of atheism, two centuries of a non-Christian régime. (i.e., since the French Revolution).Democracy is indeed the Luciferian régime par excellence. The sole régime of a divine originnever comes from below, but only from above. Without making a pun, let us say in its veryname, recognizes that it is the devil that guides
    demo
    -cracy: the devil is the master.” https://www.academia.edu/11211343/We_Are_Warned_The_Prophecies_of_Marie-Julie_Jahenny 416 stranica

    OdgovoriIzbriši
  4. ono što se događa u francuskoj sada se događa i u americi. to je zadnja faza demokracije koja prerasta malo pomalu anarhiju pa onda u sveopći rat...

    OdgovoriIzbriši
  5. Poštovani Emile, redovito pratim Vaše uratke. Pitki i britki, i ono što mi se posebno sviđa - često puta do bola "politički nekorektni". Jednom davno smo čak i malo komunicirali po pitanju prakticiranja vaše vjere. I usprkos svim Vašim argumentima nešto mi tu jednostavno ne štima. Kopka me i nije jasno kako čovjek takvog intelekta, educiranosti, i smisla za percepciju znakova vremena može biti u zabludi po pitanju regularnosti jedne svete katoličke i apostolske crkve? Posprdno ju proglašavajuvajući novorednom sektom stavljate se u isti koš sa svim ovim zlima s kojima se na ovom blogu obračunavate, i koji ju već desetljećima (na žalost uspješno, ali samo privremeno i do određene granice) podrivaju? Istinski Kristov vojnik ne napušta svoje stado zbog prerušenih vukova. Zašto se stavljate u šizofrenu situaciju traženja i čekanja nečega što nikada nije prestajalo postojati, ma kako to bilo izranjavano i trenutaćno loše izgledalo? Kao da ste zaboravili "...i vrata paklena neće je nadvladati". Naravno da niste. Predstavljate se kao "sol zemlje" ali uporno solite na krivom mjestu. Tko ste Vi zapravo, Emile?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Crkva ne može naučavati zablude.
      Primjerice, Crkva ne može istovremeno naučavati da je muhamedanstvo lažna religija i da se katolici i muhamedanci mole jednom milosrdnom Bogu (dokument Nostra Aetate od V2). Sad bih vam mogao navesti na desetine točaka u kojima ono što vi vjerujete da je Crkva naučava drugačije nego što naučava Crkva.
      Isusovo obećanje da Crkvu ne će vrata Paklena nadvladati znači da Crkvu ne će preuzeti heretici ili ono što sam najprije napisao - da Crkva ne će naučavati zablude. Ako je Crkva ono na čijem čelu je Bergoglio, onda su vrata Paklena nadvladala Crkvu, a to je nemoguće jer Isus je Bog koji ne laže niti koji može biti prevaren.
      A tko sam ja?
      Ako pratite moj blog onda sam čini mi se prilično sebe opisao.

      Izbriši
    2. Hm, da. Ako je suditi po priloženom ćini se da Ste se dobro opisali i da ja nisam postavio adekvatno pitanje. Dakle da ga preformuliram: Poštovani Emile, ako bi bili ljubazni reći koji Vam je zapravo cilj?

      Izbriši
    3. Cilj mi je na blogu uputiti čitatelje na nauk Crkve koji je većini nepoznat.
      Što podrazumijeva da se osude sve hereze i oni koji ih promoviraju u ime kršćanstva.
      Također da se kršćani ne boje postati crnim ovcama ovog svijeta, da budu uvijek kritični i sumnjičavi prema idejama koje nisu kršćanske i ideolozima koji ih šire bez obzira nazivaju li se znanstvenici ili humanisti.
      Također, cilj mi je da se kršćani pripreme za teška posljednja vremena koja su pred nama.

      Izbriši
    4. Hvala na odgovoru Emile. Bog Vas blagoslovio i Svojom providnošću vodio putevima ispravnim.

      Izbriši
    5. Hvala na lijepim željama.
      Isto tako neka vas prati Božji blagoslov.

      Izbriši
  6. Moram pohvaliti način i ton ove vaše male rasprave u dva komentara - Iako je očito duboko i veliko neslaganje u vaznim stvarima između tebe Emile i 'Apostola', nije bilo nikakvih bezobraznih riječi i prljavih emocija.. Za razliku od rasprava na ovom blogu koji ima duh 'mračnog i okrutnog srednjeg vijeka', na blogovima i portalima liberalno - humanističkog duha, večina rasprava temelji se na notornim vulgarnim uvredama, na prostačenju i kletvama.. Bez kršcanstva zaista nema Europe, nema svijeta ni 'kulture'.. kulture zivota'..
    Imao sam potrebu da to kazem, buduci se uvjek opecem kad plovim internet portalima i citam komentare sekularnih lutkica, spremnih da u svojoj njeznosti naprave zlocin sakriven eufemizmom.
    A sto se tiče Crkve, po meni obojica govorite utemeljeno - pitanje: gdje je onda Crkva? Ona nije nadvladana, a nema je.. Gdje je? - to pitanje stoji.
    S druge strane, ako je papa heretik, a svecenstvo ga sluša, kako mozemo reči da crkva postoji u tom dijelu..
    Ako pak crkvu usporedimo sa drzavom, mozemo dobiti nekakvu sliku - uzmimo drzavu(a takva i jest) u kojoj predsjednik i premijer surađuju sa neprijateljem i čine sve da narod izgubi svoju postojanost.. Oni pak nizi operativci(svecenstvo) ih sljede.. - ruše kulturu, jezik.. povijest sakrivaju..
    Mozemo li reci da ta drzava postoji?
    Mozemo li reci da ta crkva postoji?

    Zapravo, drzava(crkva) još uvijek postoji jer je narod tu.. ali, ako narod obljutavi i ne potjera vampire, onda ce kroz neko vrijeme nestati ta komponenta koja je jedini argument protiv tvrdnje nestanka, sto znaci kraj.
    Po tome drzava postoji jer narod zivi(ako zivi), i crkva po tome nije izdahnula ako narod zivi i govori protiv izdaje.. Međutim, ako narod prihvati blasfemiju i ako ova agonija ne prestane cim prije, dok nije ucinjena nepovratna steta, onda je jasno da je gotovo.(sa drzavom ili crkvom)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svatko tko se smatra kršćaninom - pogotovo katolik - treba paziti na svoje ophođenje prema drugome, pa i onda kada se s tim drugim ne slaže. Ne smije se osuđivati čovjek već grijeh. Po odlasku iz ove doline suza odgovarat ćemo ne samo za svoja (ne)djela nego i za svaku svoju riječ. Zato se trudim ne ulaziti u primitivne i prostačke rasprave po principu "ad hominem" jer svi koji u njima sudjeluju su na kraju gubitnici. Na takvo ponašanje sam alergičan skoro kao i na vladanje aktualnog nam pontifexa koji se više ponaša kao socijalistički vođa nego kao Petrov nasljednik. Božji blagoslov YT.

      Izbriši
  7. Naravno, govorimo o največem dijelu crkve, o sluzbenoj vidljivosti - jer 'vrata ju paklena nece nadvladati'..
    No, ipak stoji pitanje: u kojem ce obliku postojati crkva.. (?)
    Nekolicina domoljuba na primjer moze cuvati svoj identitet u unistenoj drzavi, moze se sakrivati, ali to ne znaci da drzava postoji - nakon sto je sluzbeno promjenila jezik, obiljezja i k tome napunila zemlju strancima.. Tako i crkva, kada bez hijerarhije utekne u katakombe.. gdje ce biti crkva?
    Mozda je to ipak crkva, to malo vjernih..(?)
    Jer 'gdje su dvojica ili trojica'..
    A sta sa sakramentima..?
    Ne znam.. nije lako naci odgovor..
    Hrvoje

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Yt sam si rekao. Isus je rekao gdej se dvoje ili troje okupe u moje ime Ja sam s njima. Ove rieci imaju duboko znacenje jos i vise ako se pogleda druga Gospodinova izjava:"kad molit ene molit ekao farizeji na trgovima da vas svi vide nego se zatvorite u sobi i pomolite se Ocu koji vidi u skrovitosti". Mozda je cjela nasa percepcija Crkve preuvelicana. Jer ako Isus kaze da je On prisutan kad se dvoje ili troje mole u njegovo ime znaci li to da to dvoje ili troje odrzava misu? Mogu li to dvoje ili troje podjeliti pricest jedni drugima? Dobro si reka nije lako naci odgovor

      Izbriši
    2. Imam pripremljen tekst o katolicima Kolumbije, ne običnim nego profesorima i intelektualcima koji imaju svoje TV emisije, koji su 'urbi et orbi' rekli kako Bergoglio nije papa. Oni vjeruju kako je Ratzinger i dalje pravi papa iako ima pregršt dokaza o njegovim heretičnim izjavam i knjigama koje nije nikad osudio i odrekao ih se.
      Imao sam kontakt sa sedevakantističkim biskupima, ali je posve jasno kako su oni posvećeni, ali nemaju svoju biskupiju budući nema pape koji će im dati u nadležnost neku biskupiju.
      Stoga je odgovor na pitanje - gdje je danas Crkva, doista misteriozan, a možda se baš nalazi u redku Otkrivenja - Bog je sakrio Ženu u pustinji kako je Zmaj ne bi uništio.
      Ako su u 19.st. masoni, bilo preko francuske vojske ili talijanske, napadali središte Crkve u Rimu tako da su i pape bili taoci, zar netko misli da je novoredna sekta prava Crkva te da ona ponavlja nauk Crkve anatemizirajući zabludu liberalizma i sekularizma, da ne bi bila već uništena fizički od vladara ovog svijeta koji je više nego ikad zaglibio u tim krivovjerjima?
      Pred našim očima svijet odnosno čovječanstvo se ujedinjuje očekujući Antikrista, kako dakle može u takvom svijetu postojati vidljiva Crkva a da nije već uništena?
      Ta vidimo i svojim očima i slušamo svojim ušima kako Bergoglio naviješta humanizam i globalizam, a ne kršćanstvo.
      Pavao VI je predao papinsku trijaru UN i rekao kako je ta organizacija nada čovječanstva, postoji fotografija na kojoj Ratzinger s bijelo kapicom na glavi ljubi zastavu UN.
      Ne, ne mogu razumijeti kako je nekima teško pogledati istini u oči i vidjeti kako to ne može biti Crkvom.
      Woytila je poljubio kuran i održao molitvu sa gotovo svim lažnim religijama svijeta u Asiziju opet dakako smjerajući na ujedinjenje svih religija i čovječanstva.
      Kako to može učiniti netko tko vjeruje u Isusa Krista?

      Izbriši
    3. Meni je osobno najgore sta san ikad vidija kako Franjo sjedi u sobi sa tri Zidovska rabina i preko kriza ima bjelu maramu kako se kriz nebi vidija . i to je ponosno sam stavija kako ih "nebi uvrijedija". Nevjerovatno

      Izbriši

Komentiranje sam opet (4. svibnja 2023) dopustio videći da ima sve manje mjesta na net-u bez cenzure.